Vi sponser "Hoffern"

Rett før påske leverte vi aggregat, kompressor, sveiseapparat, tvinger og noen SKIKKELIG fete verktøyskap fra HYUNDAI til selveste HOFFERN.


Mange har nok sett han på TV, blant annet på ett program som heter "Helt Vilt" som gikk på TV2. Der hadde han rigget lasteplanet på bilen sin med ett kjøkken hvor han kokkelerte sammen med Daniel Rouge Madsen.


Nå bygger han det han kaller "Verksted på hjul" for ungdom som har havnet litt utenfor og sliter litt på skolen. Planen er at disse unge menneskene skal kjøre rundt til Oslos bedrifter og reparere sykler. Denne hengeren er utstyrt med alt som skal til for å få dette til. Dette gjør han som en veldedighet, og vi hadde veldig lyst til å være med å sponse dette prosjektet så vi heiv oss rundt og kjørte inn til Oslo med dette utstyret fra HYUNDAI samt solcelleutstyr fra SKANBATT og VARTA batteri. 

Nå nærmer han seg ferdig, og vi er VELDIG spente på hvordan resultatet blir! Vi legger selvsagt ut nye bilder da. Men her er noen bilder fra når vi var inne og leverte utstyret


Miniatyr prototypen på bilde 3 og 4 har han laget sammen med døtrene sine, er de ikke flinke?


Legg også merke til den fine kaka. 

0 kommentarer

Legg til en kommentar

SKU:
Vis detaljer
Utsolgt