Om oss

Skandinavisk Batteriimport AS er importør og totalleverandør av batterier og batterirelatert utstyr.
Vårt overordnede mål er å være en ledende aktør på det Norske markedet, samt være en solid samarbeidspartner for kunder i hele skandinavia. Skandinavisk Batteriimport er kanskje den importøren i Norge som har hatt størst vekst de siste årene og i 2015 passerte vi 40 000stk solgte batterier pr.år. Målet er å passere 100 000 enheter pr.år ila en 5-10 års periode, og det skal vi klare i samarbeid med våre sterke partnerer.

Vi har direkte import av startbatterier fra verdens største batteri produsent i Johnson Controls (JCI).
JCI er en gigant og er en soleklar ener i det Europeiske markedet både på OEM og ettermarkedet.
Gjennom JCI leverer vi knallsterke brand som Energizer, Varta og Optima.
I tillegg samarbeider vi tett med Hefra i Rotterdam som er Europas største batterigrossist på ettermarkedet.
Fra Hefra kjøper vi VMF batterier som vi har lykkes meget godt med i Norge de siste årene. VMF står for et meget komplett batteriprogram og i samarbeid med dem så har vi tilgang på det aller meste enten du trenger batteri til MC, bil, båt, hytte eller camping.

Av andre sterke merker kan det nevnes at vi importerer Trojan batterier (USA). Trojan er kanskje det aller mest kjente og mest etablerte merket når man kommer til lift og golfbiler etc.
Vi kjøper også AGM og GEL batterier direkte fra fabrikk i Østen, dette for å sikre beste pris og kvalitet for våre kunder. Ritar Power har vært vår selvskrevne partner på disse produktene i over 10 år.

Ellers bør nevnes at vi også har egenutvikling av lithium LiFePo4 batterier i samarbeid med ledende produsent.
Lithium batteriene leveres under merket "SKANBATT" som er våre eget merke. SKANBATT står utelukkende for kvalitet og nøye testet og gjennomprøvde produkter.

Skandinavisk Batteriimport driver ikke bare med batterier. I tillegg importerer vi en rekke batterirelatert utstyr som f.eks batteriladere, startboostere, invertere, batteritestere, nødladere og masse annet.
Mange produkter kjøper vi fra anerkjente produsenter som Schumacher (USA), Noco (USA), Nor Charger, Powerline, Deca men vi har også her endel egenutviklig i samarbeid med ledende produsenter.

Vi er en totalleverandør av batterier og utstyr og vi kan hjelpe deg og ditt firma med alle typer batterirelaterte saker, store som små.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende batteriprat!